home

Klassieke concerten voor onder andere zorginstellingen

 

Merel Huizinga en Rie Tanaka vormen samen en zang/piano duo en treden al jaren op in concertzalen in binnen- en buitenland.

In 2007 traden wij onder andere op in het Concertgebouw en Felix Merites te Amsterdam. Wij hebben een concert met bekende klassieke muziek speciaal samengesteld voor zorginstellingen. Bij veel ouderen valt dit programma bijzonder in de smaak, want de mensen genieten van de herkenning van deze muziek. Er worden ook een aantal solostukken voor de piano gespeeld. De toon van dit concert is licht, en wij vertellen veel over de muziek. 

Wij merken dat mensen in zorginstellingen het bijzonder waarderen als zij een concert van hoge kwaliteit beluisteren. Wij kregen onder andere de volgende reactie:

"Ik dacht altijd dat klassieke muziek saai en stijf was. Wij vonden het fantastisch dat zoín grote groep mensen met volle teugen aan het genieten waren. Eindelijk eens Ècht goede musici/ Èchte profs in huis, het verschil hoor toch je wel"

Natuurlijk zijn er andere concerten mogelijk. Zoals bijvoorbeeld een Russische programma's, dat werd uitgekozen voor de officiÎle opening van het 'Tsaar Peter jaar'. Of een Con Amore concert op basis van Italiaanse liefdesaria's. Ook hebben wij een kerstprogramma, waarin bekende 'meezing' kerstliederen afgewisseld worden met klassieke aria's.

 

U kunt met de volgende referenten (eventueel) contact opnemen:

LIDEKE van RIJN
activiteitenbegeleider Slotervaart Amsterdam
020 346-2111

PAUL OVERKAMP
directeur Johanneshove
035 539-4200

NIENKE van den BERG
activiteitenbegeleider Beth Shalom Amsterdam
020 610-6205